Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kunstig detailwerk op Degenkolbs nieuwe custom Trek Madone

John Degenkolb, sprinter en klassiekerspecialist bij Trek-Segafredo, won al meteen twee ritten in de Challenge Mallorca met zijn nieuwe Project One Madone. Die kreeg een Chasin' Aces-thema mee.

De basiskleur van deze persoonlijk aangepaste Trek Project One Madone is Black Moss (zwart mos) en is aangevuld met subtiele pin-striping die is geïnspireerd op Degenkolbs geliefde Café Racer motorfiets. Vervaagd rood aan de binnenkant van de voor- en achtervork vervolledigen samen met zilveren accenten dit gelimiteerde design.

“Mijn nieuwe Madone is een van de mooiste fietsen waarmee ik ooit heb gereden. Ik hou van deze perfecte combinatie van een schitterend kleur met al die leuke details die me motiveren om de topprestaties te blijven nastreven (vandaar: Chasin’ Aces) en er nog meer toe te voegen aan mijn palmares. Ik heb er al twee op staan en ik wil er nog wat meer verzamelen”, zei een gemotiveerde John Degenkolb die momenteel aan het werk is in de Dubai Tour.

De fiets lijkt wat op de Café Racer Domane die hij eerder al kreeg, maar het design is aangevuld met details die passen bij de unieke look van de snelle Madone. Degenkolb zal dit voorjaar met deze fiets strijden en fans kunnen er ook mee rondrijden dankzij het Project One-programma van Trek.
detail

Ontdek alle teamfietsen van de WorldTourploegen in de Teamspecial van cycling.be magazine, nu in de winkel!