Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laatste kans om te fietsen met Phil!

Nu zaterdag 27 oktober krijg je een unieke kans om te gaan fietsen met wereldkampioen Philippe Gilbert op zijn jaarlijkse fandag. Opgelet: vooraf inschrijven is verplicht en kan tot dinsdagmiddag!

Zaterdagmorgen stipt om 9u ’s ochtends vertrekt een begeleide groepsrit aan de zijde van Gilbert. Vanuit Monde Sauvage (Fange de Deigné 3, 4920 Aywaille) wordt er 77 km gefietst aan een tempo (ca. 25 km/u) dat wordt aangegeven door politiewagens die voorop rijden en door de wereldkampioen zelf. De tocht loopt door de valleien van de Amblève en de Lienne langs Les Vilettes, Eria, Haute Bodeux en Ancienne Barrière.

Voor de jongste fietsende fans van 8 tot 12 jaar is er een speciale mini-tocht. Zij starten kort voor de grote groep en rijden 4 km mee met Gilbert om dan terug te keren naar de start onder begeleiding van monitors en politie.

Om 13u is er in Monde Sauvage een uitgebreide signeersessie waar iedereen kan aanschuiven voor een handtekening van de wereldkampioen.

OPGELET: Vooraf inschrijven voor de groepsrit is verplicht en kan nog tot dinsdagmiddag 12u, via de officiële website van Philippe Gilbert. Deelnemers krijgen een uniek Philippe Gilbert wereldkampioen t-shirt en maken automatisch kans op een BMC Roadracer-fiets die verloot wordt onder al wie ingeschreven is.

De opbrengst van de fandag gaat naar de Fanclub Philippe Gilbert, die een aantal initiatieven voor jonge renners in Gilberts geboortestreek financiert.