Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lampi en Tim blikken terug op hun voorjaar

Koersvrienden, ploeggenoten, maten op en naast de fiets. Tim Declercq en boezemvriend Yves Lampaert zijn te gast bij de online praatavond van het Centrum Ronde van Vlaanderen op 20 april. Moderator van dienst is niemand minder dan Christophe Vandegoor.

Tim Declercq ‘El tractor’ en West-Vlaams boegbeeld Yves Lampaert gaan in gesprek met wielercommentator Christophe Vandegoor. Op 20 april blikken de Deceunick – Quick-Step-ploegmaats terug op het Vlaamse voorjaar en leggen ze hun verwachtingen voor de rest van het seizoen op tafel. Naast ploegmaats bij ‘The Wolfpack’ zijn Tim en Yves ook nog eens heel goede vrienden. Ze delen immers niet voor niets altijd de hotelkamer op verplaatsing (zie ‘de weg naar Roubaix’ op Eén). Dat kan het gesprek alleen maar ten goede komen.

Voor het goede doel

De praatavond start om 20 uur en duurt ongeveer een uur. Zoals gewoonlijk is ook dit event gekoppeld aan een goed doel. Tim en Yves kozen voor ‘Bijs’, een organisatie die zich inzet om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking een nieuwe thuis te geven. Wil je er graag bij zijn? Dat kan door je gratis in te schrijven via deze link. Ten voordele van ‘Bijs’ is het eveneens mogelijk een vrijblijvende bijdrage te storten. Dat kan hier.