Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lapierre laat je droomfiets maken

De Franse fietsfabrikant Lapierre biedt gepassioneerde renners, die het allerbeste willen, toegang tot het Ultimate-programma, dat toelaat om je droomfiets te creëren - zelfs mét pin-up op je voorvork!

Het Ultimate-programma van Lapierre start met het topframe dat ook de FDJ-renners gebruiken: de Xelius EFI. Daarna kun je jouw fiets opbouwen van a tot z in zes stappen:

1: Bezoek www.ultimate.lapierrebikes.com en begin te kiezen.
2: Kies je fiets. Hier kies je je fietsmaat die past bij je rijstijl en wensen. Naargelang de onderdelen die je neemt, zie je de prijs en het gewicht van jouw Xelius veranderen.
3: Finaliseer je bestelling. Via de configurator kun je een dealer selecteren naar wie je Lapierre Ultimate wordt verstuurd.
4: Als de bestelling is vertrokken, zal de dealer je contacteren om de configuratie van de fiets te overlopen en de bestelling te finaliseren.
5: Om de kwaliteit te verzekeren, wordt de fiets bij Lapierre opgebouwd door specialisten.
6: Als de fiets klaar is, kun je hem afhalen bij je dealer, die nog nagaat of de Lapierre exact is zoals je hem wou.Aurélie, Nicole en Audrey. Wie kies jij? (foto lapierre)
KIES JE AURELIE, NICOLE OF AUDREY?

Lapierre vertegenwoordigt de French Touch. Door de drie pin-ups (Aurélie, Nicole, Audrey) als iconen hiervan op de voorvork van de Ultimate-fietsen te plaatsen, wil het merk dat typisch Franse kenmerk om schoonheid en kwaliteit met elkaar te verbinden, uitdragen. Wil je dus wat aparts op je voorvork, dan kun je deze optie nemen bij het samenstellen van je Ultimate-fiets.