Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Legendes & crossers in CRVV

Nu dat gelukkig weer mag, zijn er voldoende opportuniteiten om samen te komen en ‘koersklap’ te verkopen. Midden en eind oktober 2021 kan dat bijvoorbeeld op twee praatavonden in het Centrum Ronde van Vlaanderen. De ene avond komen Lucien Van Impe en Freddy Maertens langs, de andere soirée is voorbehouden aan Eli Iserbyt en Mario De Clercq.

14 oktober: Van Impe & Maertens

Op donderdag 14 oktober is het een feestelijke praatavond! Niet alleen wordt de 75e verjaardag (op 20 oktober) van Lucien Van Impe alvast gevierd, ook de twee wereldtitels van Freddy Maertens (Ostuni 1976 en Praag 1981) krijgen een eerbetoon. Vanaf 19u zullen de twee levende legendes vrijuit vertellen over hun successen en hun leven. Hun verhalen worden omkaderd met filmpjes en muziek. Inschrijven – een ticket kost 10 euro – kan hier.

28 oktober: Iserbyt & De Clercq

In de aanloop naar de Koppenbergcross (1 november) polst moderator Christophe Vandegoor op donderdag 28 oktober naar de koerstemperatuur bij Eli Iserbyt en Mario De Clercq. Het duo van Pauwels Sauzen-Bingoal zal gevraagd worden naar hun ambities en verwachtingen en zal het publiek ook een blik achter de schermen gunnen. Deze praatavond wordt live gestreamd en zal voldoende ruimte laten voor het beantwoorden van vragen, zowel ter plaatse als online. De livestream is volledig gratis; om er ter plekke bij te zijn, kost dat 5 euro. Aanvangsuur is 20u, de deuren van het CRVV openen zich al om 19u30. Inschrijven doe je hier.