Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

LITP x Cois Cycling Legacy

Met The Road Worlds Collection werd de eerste exclusieve samenwerking tussen Life in the Peloton en Cois Cycling Legacy een feit. De collectie stoelt op een limited edition T-shirt die ode brengt aan het WK van 2021 in Vlaanderen en al het typisch Belgische: kasseien, bier, frieten en slecht weer.

The Road Worlds Collection bevat ook een nieuwe kijk op het logo van Life in the Peloton, afgebeeld op een klassiek T-shirt, sweater en snapback pet. De collectie is exclusief verkrijgbaar op coiscycling.com.

Cois is ontstaan uit ware liefde voor de wielersport. Het Belgische merk is genoemd naar de grootvader van de stichter – François – die drievoudig Belgische kampioen geweest is en zijn liefde voor de koers doorgaf aan zijn kinderen en kleinkinderen.

Life in the Peloton is de podcast van Mitch Docker, de kleurrijke Australische profrenner bij EF Education First. Hij praat op lifeinthepeloton.com met zijn collega’s over hun (koers)leven. Op zondag rijdt hij met Parijs-Roubaix de laatste koers in zijn carrière.