Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

LOOK pakt uit met kleurrijke kledingcollecties voor lente en zomer

Zonnige kleuren, een zomerse uitstraling, kwalitatieve stoffen: het is er allemaal bij in de drie nieuwe lente- en zomercollecties die LOOK introduceert. "De kledingstukken en accessoires weerspiegelen onze unieke identiteit en onze moderne benadering van de wielersport", klinkt het bij de Franse fabrikant.

De drie SS19-collecties spelen stuk voor stuk in op specifieke noden en behoeften. De RACE-collectie is ontworpen voor veeleisende renners die zweren bij snelheid en aerodynamica. De FONDO-collectie bestaat uit duurzame, flexibele stoffen en zet in op iconische designs. De LMMENT-collectie biedt dan weer een prima bescherming tegen veranderende weersomstandigheden. Bijpassende sokken en fietshandschoenen maken het plaatje compleet.

“Met deze nieuwe lente- en zomerkledij willen we in de eerste plaats het enthousiasme belichamen dat elke fietsliefhebber voelt wanneer de zomer in aantocht is”, aldus LOOK. “Anderzijds willen we een stilistisch statement maken en een modern imago uitdragen via het gebruik van uiterst kwalitatieve stoffen en materialen. We zijn ervan overtuigd dat we hier uitstekend in geslaagd zijn!”