Materiaal

Pirelli update P Zero-lijn

De Italiaanse bandenfabrikant Pirelli heeft een nieuwe set clincherbanden toegevoegd aan hun gamma. De P Zero is zowel verkrijgbaar in race- als in road-uitvoering. De gloednieuwe P Zero’s zijn de opvolgers van de P Zero Velo. Die laatste zorgde vier

Lees meer

DQS en Bora rijden rond met luchtigere Prevail-helm

De huidige Prevail II heeft reeds een uitstekende luchtdoorgang, toch vond Specialized dat het nog beter kon. De nieuwe helm draagt de passende naam Prevail II Vent. De verluchtingsgaten kregen maar liefst 20% meer oppervlakte. De belangrijkste uitkomst van deze

Lees meer

Team DSM blijft trouw aan Shimano en Pro

Team DSM gebruikt al sinds haar ontstaan Shimano-componenten en die band blijft ook de komende seizoenen bestaan. Ondanks de switch naar Scott, zien we opnieuw Shimano-groepen en PRO-zadels op de fietsen van Tiesj Benoot en Romain Bardet.

Lees meer

GETEST: de Kask Valegro van Ineos Grenadiers

In het februari-/maartnummer van Cycling kan je al de tests van drie MIPS-helmen van WorldTour-leveranciers lezen, maar je had nog die van de lichte en luchtige Kask Valegro van Geraint Thomas en Egan Bernal tegoed. Ons verdict lees je hier.

Lees meer

GETEST: Snel en stijlvol gravelen met nieuwe Isaac Torus Xplore

Nog geen twee jaar oud was de eerste Torus Xplore, maar de graveltrends veranderden zo snel dat Isaac het nodig achtte om nu al met een nieuwe versie te komen. Die is meteen veelzijdiger geworden dankzij extra ruimte voor dikkere banden en bevestigingspunten voor dragers en spatborden, maar daar blijft het niet bij.

Lees meer