Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Morgaw Saddle Adjust-app recht je zadel

Sommigen lijken van ver op hun fiets gegooid en malen zo hun kilometers, anderen stellen hun koerspaard dan weer tot op de millimeter nauwkeurig af. Voor wie zijn zadel mooi wil uitlijnen, is er nu de handige Morgaw Saddle Adjust-app van zadelconstructeur Morgaw.

Staat je zadel wat te veel naar voor, achter of net dat tikkeltje te ver gekanteld? Een kleine aanpassing van enkele millimeters kan er al gauw voor zorgen dat je ritten heel wat aangenamer verlopen. Veel hangt namelijk af van je positie op de fiets waardoor er een nieuwe wereld kan opengaan.

IOS en Android

Een mogelijke poort, of toch een zijdeurtje, naar die nieuwe wereld is de Morgaw Saddle Adjust-app. De applicaties voor IOS en Android helpen je een handje waarmee je via de ingebouwde sensoren van je smartphone je zadel perfect kunt afstellen. Daarnaast kun je in de app ook je ideale positie bewaren – wat zeer handig is als je een nieuwe fiets aanschaft – of wanneer je een nieuwe fit uitprobeerde maar toch wil teruggrijpen naar de vorige.

99 cent

Om te beginnen leg je simpelweg je smartphone op het oppervlak waar je fiets opstaat. Kalibreer hem via de app en je kunt aan de slag door met je smartphonecamera de railposities in te stellen. De Morgaw Saddle Adjust-app kan tot drie fietsposities onthouden en kost slechts 99 cent!
Je kunt de applicatie downloaden via de App Store en Google Play.

Tutorial

Wie geen techneut is, hoeft niet te paniekeren. De app bevat een ingebouwde tutorial die je doorheen het stappenplan gidst, waarna je als een gezwinde hinde weer kunt verder fietsen op een correct geplaatst zadel.