Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Netwerken in de echte Ronde-sfeer met speciale gast (VIDEO)

Vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen, is het aan bedrijfsleiders en hun contacten om de sfeer van Vlaanderens Mooiste in al zijn facetten te beleven. De Tour of Flanders Business Academy, met Lance Armstrong als keynote speaker, mixt inspanning met ontspanning.

In het voorjaar van 2018 versmelt de Tour of Flanders Business Academy business, society & cycling tot een ongezien geheel. Lichaam, geest en zintuigen worden ondergedompeld in de mythische sfeer van wielerheroïek.
De Tour of Flanders Business Academy verheft sportmanschap van gespreksonderwerp tot intense beleving.

Deze combinatie van inspanning en ontspanning, van fysieke en intellectuele ervaringen, vindt plaats op vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen.
Mis dit exclusieve netwerkevent niet. Het wordt een instant klassieker in select gezelschap.

Tijdens de Tour of Flanders Business Academy fiets je de finale van de Ronde Van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, geniet je van overheerlijke gerechten én vertelt de keynote speaker over zijn ervaringen. “Open, eerlijk en transparant”, zoals hij aankondigt in zijn videoboodschap (klik bovenaan dit artikel om die te bekijken), dus dat wordt alvast de moeite waard.