Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe Bryton-gps praat tegen jou

Er valt momenteel veel nieuws te rapen op de markt van de fiets-gps'en. Nu komt ook Bryton met een nieuw model: de Rider 60. Het speciale eraan zijn de gesproken instructies.

De Bryton Rider 60 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde kaarten van de Benelux, met daarop ook onverharde wegen voor de mountainbike. Dankzij de ANT+-aansluiting kunnen de gegevens van je wattage-, hartslag-, cadans- en snelheidssensor worden weergegeven. Routes die je maakt via de Bryton Sport-website of bijvoorbeeld ook Google Maps kun je vlot naar het toestel uploaden. De gps-functie kan je ook met de auto laten navigeren naar het startpunt van je route.

De gesproken instructies bereiken de gebruiker via een draadloze koptelefoon. Het toestel heeft ook voorgeprogrammeerde trainingen en inspanningstests staan. Uiteraard is het toestel waterdicht – wat tijdens het huidige weer wel handig is… De Rider 60 heeft een groot touchscreen van 3 inch. De batterij moet 16 uur meegaan.

Vanaf juni zijn er twee versies beschikbaar: de 60E (329,99 euro) krijgt een kaart van de Benelux, een stuurhouder en een lader in het pakket. De 60T (399,99 euro) doet daar een hartslag- en cadans-/snelheidssensor bij.