Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe Cycling in het teken van de koerszomer

Het zomernummer van Cycling bereidt je helemaal voor op een fantastische koerszomer, van een vooruitblik op de Ronde van Frankrijk – Roglic vs. Pogacar – tot een terugblik op Gregs gouden campagne, een Duel tussen twee olympische XC-fully’s van Cannondale en Canyon, en nog veel meer!

Ter voorbereiding op de Ronde van Frankrijk ontleden we het duel tussen hoofdrolspelers Pogacar en Roglic, de overige acteurs, de hoogtepunten in het parcours en de mogelijke scenario’s. Ploegleider Allan Peiper leidde de jongste van de twee Slovenen vorig jaar naar onverhoopte winst, maar heeft nog veel meer te vertellen.

Verder: de Giro door de ogen van winnaar Egan Bernal, Greg Van Avermaet 5 jaar na Rio, een Duel tussen de olympische fully’s Canyon Lux en Cannondale Scalpel, het favoriete materiaal van Ben Hermans, tests van 3 vermogensmeters en 3 tijdrithelmen, de gelijkenissen en verschillen tussen voetbal en wielrennen, Kopvrouw Annemiek van Vleuten, verkenning van de slotrit van de BinckBank Tour met Frederik Backaert, en nog veel meer!

Je vindt de zomereditie van Cycling nu in de winkel, maar hij is ook HIER online te bestellen!