Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe HJC-helmen beschermen renners van Lotto Soudal

Het Belgische Lotto Soudal rijdt rond met nieuwe helmen in 2018. De vertrouwde Lazer ruimt plaats voor het nieuwe HJC, dat vooral bekend is van motorhelmen.

HJC heeft een sponsorovereenkomst met Lotto Soudal getekend voor een periode van drie jaar. Daardoor zien we Tim Wellens, Tiesj Benoot, André Greipel en de ploegmaats rondfietsen met de HJC Furion, IBEX of TT-helmen. De fabrikant maakte meteen al bekend dat er de komende drie jaar ook nieuwe producten zullen worden ontwikkeld in samenwerking met de Belgische WorldTourploeg.

Alle renners van Lotto Soudal zullen met de helmen van het Zuid-Koreaanse merk rijden, zowel de mannen-, vrouwen- als belofteploeg. HJC heeft al zijn sporen verdiend in de motorsport, waar het een groot marktaandeel heeft. De overeenkomst met Lotto Soudal kwam er kort na de introductie van hun nieuwe lijn fietshelmen.

Op het eerste gezicht zien de HJC-helmen er interessant uit. Zo weegt de aerodynamische Furion in maat S maar 190 gram en komt hij in drie maten. Over de distributie in België is nog niet veel bekend.