Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ontdek cycling.be magazine gratis terwijl je in je kot zit

Veel mensen hebben nu meer tijd om te lezen en daarom gooien we drie nummers van cycling.be magazine gratis online. Gewoon downloaden en genieten van de lectuur op maat van zowel de actieve als passieve fietsfanaat!

Heb je wat tijd te doden, maar zit je door de huishoudelijke klusjes heen? Download dan onderstaande drie nummers van cycling.be magazine en zoek een plekje uit waar je rustig kan lezen.

Januarinummer cycling.be magazine met Ceylin del Carmen Alvarado, het team achter Eli Iserbyt, een nuchtere babbel met Thibau Nys, het waarom achter de Nederlandse veldritsuccessen, Adrie van der Poel, het gravelavontuur van Wellens & De Gendt, bikepacking rond Girona, de mooiste offroadroute in Zeebrugge, een test van verschillende types fiets-gps’en, …
Februarinummer cycling.be magazine met Teamgids 2020, Tourwinnaar Egan Bernal, een strijdlustige Tom Dumoulin, Fietsen Met Lucinda Brand, 8 uitdagingen voor Tiesj Benoot, de broers Roodhooft als de architecten achter het succesverhaal van MVDP, tests van de Specialized Turbo Creo en The Draft Hoba, de mooiste MTB-route rond Pellenberg, Do’s & Don’ts over een krakend bracket en hoe je jouw basissnelheid kan opkrikken …
Fietsgids cycling.be magazine met de mooiste, beste en interessantste fietsen voor 2020. Je vindt er niet minder dan 84 racefietsen, gravelbikes en mountainbikes en daarvan hebben we er tien getest, waaronder merken als Trek, Specialized, Canyon, Look, Cannondale, BMC, Isaac … We stellen bovendien 8 topmodellen voor om bij weg te dromen én we verklappen wat we nu écht van die nieuwe GRX-gravelgroep van Shimano vinden.