Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op fietstrip in eigen land? Hou de nieuwe Brooks-tassen bij de hand

Brooks lanceerde op 1 november zijn nieuwe Scape Travel Bag-collectie. Gravelritten, bikepacking, touring, woon-werkverkeer ... Deze tassen bieden je heel wat comfort en opbergmogelijkheden tijdens een van deze tochten.

De collectie bestaat uit 10 tassen en kan worden ingedeeld in zadel-, stuur-, frame- en bagagedragertassen. Bikepacking en extreme fietstochten zijn ‘hot’ de laatste tijd. De Scape-tassen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van bikepackers en langeafstandsfietsers. Bij een alledaagse training, gravel rit of een rondje door de stad voor boodschappen komen deze tassen ook van pas. De modulaire samenstelling zorgt er namelijk voor dat het volume eenvoudig kan worden opgeschaald.

De kwaliteit, die je van Brooks gewoon bent, is ook bij de Scape-tassen aanwezig. Ze zijn gemaakt van een slijtvaste en waterdichte stof en bestaan uit duurzame onderdelen en details. Alle tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon-klittenband en betrouwbare Klick Fix-hardware voor verschillende configuraties. Voor zowel op de fiets als aan elkaar. De tassen zijn perfect waterdicht door verstevigde naden die zo sterk als de stof zelf zijn.

De 10-delige collectie bestaat uit grote en kleine voor- en achtertassen: een rolvormige stuurtas (125 euro), een kleine en compacte stuurtas (65 en 120 euro), verschillende zadeltassen (van 45 tot 130 euro), frame- en bovenbuistassen (95 en 55 euro). De tassen zijn echt ontworpen voor fietsers. Zo blijft de inhoud in je tas veilig, georganiseerd en makkelijk toegankelijk. Je wil je energy bar toch makkelijk uit je tas kunnen nemen bij een lange tocht. De verschillende opslagvolumes zorgen ervoor dat je voor elke soort rit een tas hebt. Ze zijn zelfs aerodynamisch ontworpen zodat je nog steeds je fietsvrienden zal kunnen uitdagen.

Om helemaal assorti te blijven met de tassen, heeft Brooks nog voor een leuk extraatje gezorgd. Ze hebben nu een speciale versie van het klassieke C17 Cambium-zadel in hun assortiment. Dit in de bijpassende groene kleur. Daarnaast is er een bijpassend rubberen stuurlint in hun assortiment gekomen.