Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Overal te volgen tijdens de Ronde

De Ronde van Vlaanderen Cyclo komt meer dan ooit uitgebreid aan bod in de media, zodat het thuisfront ook de sportieve exploten van familie of vrienden kan volgen.

Studio Brussel zendt de hele dag (van 13-19u) live uit vanop de aankomstplaats in Oudenaarde met Joris Lenaerts, Ilse Liebens en Stijn Vlaeminck. Verwacht je aan muziek, sfeerbeelden, interviewtjes,… Ook Sporza (op één) maakt vanaf 17u een sfeerprogramma over de Ronde van Vlaanderen Cyclo (met ook een vooruitblik naar de Ronde voor de profs).

De eigen kanalen van de RVV Cyclo brengen de hele dag door updates in tekst en foto. Op de website kan iedereen via ‘Mijn Ronde’ live kijken wie wanneer op zes belangrijke hellingen passeert en nadien videobeelden van die doortochten bekijken. Het volstaat het startnummer te kennen van degene die je wil volgen. Op onze facebook– en twitterpagina verzamelen we de hele dag reacties, foto’s, aanmoedigingen,…
fb.com/rondevanvlaanderencyclo
@rvvcyclo en #rvvcyclo


Beleef alles intenser dankzij ‘Mijn Ronde’

Rij je zaterdag de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen? Mis dan niets voor, tijdens en na de tocht dankzij ‘Mijn Ronde’.

Live
Tijdens de tocht kunnen vrienden en familie je vorderingen live volgen. Met niets anders dan jouw startnummer kunnen ze op ‘Mijn Ronde’ zien wanneer je de top van 6 hellingen – waaronder Koppenberg en de Oude Kwaremont – en de finish hebt bereikt. Op de website zal er ook een livestream van de finish te bekijken zijn.

Foto&Video
Ook achteraf heeft ‘Mijn Ronde’ nog heel wat te bieden. Zo kan je via Sportograf je persoonlijke foto’s bekijken. Ten slotte zal ‘Mijn Ronde’ vanaf zondag ook video’s aanbieden waarop je jezelf kan bekijken op de top van zes hellingen en aan de eindmeet. Mis dus niets van jouw tocht dankzij ‘Mijn Ronde’! <!––>