Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Paul Van Den Bosch over training en voeding

Niet alleen voor profs, maar ook voor recreanten is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over training en voeding. Paul Van Den Bosch geeft daarover op 29 november een lezing voor Ven2-4Cancer.

Paul Van Den Bosch, coach van onder andere Sven Nys, zal het van 19u tot 20u30 eerst hebben over training voor wielertoeristen met aandacht voor wintertraining en klimtraining. Van 21u tot 22u30 wordt voeding tijdens training en wedstrijd besproken.

De info-sessie wordt georganiseerd door Stamina en Ven2-4Cancer en gaat door in het centraal auditorium van Gasthuisberg in Leuven. Wie voorinschrijft betaalt 10 euro voor één sessie en 15 euro voor beide sessies. Op de avond zelf bedraagt de inkomprijs 12 euro voor één sessies en 20 euro voor twee. De opbrengst gaat integraal naar de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK).

Onder het mom van Ven2-4Cancer wordt met de fiets (of lopend) zoveel mogelijk de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De afgelopen jaren groeide het initiatief uit tot één van de belangrijkste schenkers aan de VLK. 680 deelnemers probe(e)r(d)en dit jaar bijna 500.000 euro op te halen. Dit bedrag wordt begin 2013 plechtig overhandigd aan Frank Deboosere, voorzitter van Kom op tegen Kanker.