Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pearl Izumi kleedt Uplace-BMC Pro Triathlon Team

Fabrikant van triathlonkleding Pearl Izumi zal het Uplace-BMC Pro Triathlon Team voorzien van kleding tijdens het seizoen 2014-2015. Onze landgenoot Bart Aernouts maakt deel uit van Uplace-BMC.

Het triathlonteam bestaat onder meer uit Europese toppers als Bart Aernouts, Will Clarke en Romain Guillaume. Aernouts mistte dit weekend de Ironman 70.3 van Zuid-Afrika door een luchtwegeninfectie, maar zijn teammaats stelden niet teleur. Clarke pakte de tweede plek en zijn Franse ploegmaat mocht als derde mee op het podium. James Cunnama won de wedstrijd en volgt daarmee Aernouts op als winnaar.

Bob De Wolf, manager van het Uplace-BMC Pro Triathlon Team, is verheugd met de samenwerking. “Pearl Izumi is voortdurend op zoek naar innovaties om hun kleding en schoenen te verbeteren. Met deze samenwerking kunnen onze atleten dankzij hun uitstekende kleding en schoenen altijd voor de winst strijden”, vertelt De Wolf.

Uplace-BMC wil in 2014 en 2015 het meest succesvolle team worden met de volgende atleten: Corinne Abraham, Bart Aernouts, Liz Blatchford, Helle Frederiksen, Sofie Goos, Dirk Bockel, Will Clarke, Romain Guillaume, Ronnie Schildknecht en Axel Zeebroek.