Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Polar brengt kleur om je pols

Polar denkt al aan de kerstperiode en de bijbehorende cadeaus. Daarvoor ontwikkelde het enkele gekleurde uitvoeringen van de modellen FT4, FT7, FT60 en RCX3 Limited Edition.

Polar brengt dit jaar kleur en een grote portie motivatie onder de kerstboom om met plezier fit te worden. De Polar FT4, FT7, FT60 en RCX3 Limited Edition zijn de ideale trainingspartners om een sportieve uitdaging in 2014 aan te gaan. Iedereen hecht belang aan een goede gezondheid en de eindejaarsperiode is het jaarlijkse moment om daar opnieuw even bij stil te staan.

De Polar RCX3 Limited Edition is een multisporthorloge, handig voor lopen, fietsen, fitness… Sporten aan de juiste intensiteit is erg belangrijk als je streeft naar langetermijnresultaten. Tijdens je loop- of fietstraining kan je dankzij de sportzones volgen of je in de juiste hartslagzone aan het sporten bent. In combinatie met een optionele G5 GPS– of s3+ stride sensor geeft de Running Index functie je na elke training motiverende feedback zodat je onmiddellijk het effect van je inspanningen kan zien.

De basisset (hartslagmeter en H3 hartslagsensor) van de Polar RCX3 Limited Edition is net als de zwarte en witte versie tijdens de feestdagen (november en december 2013) uitzonderlijk verkrijgbaar voor een richtprijs van 139,90 euro.

HET JUISTE GESCHENK

Via de handige Gift Finder op de Polar-website krijg je hulp bij het kiezen van een oplossing op maat in functie van het gebruikersprofiel en persoonlijke doelstellingen. Handig voor het aanleggen van verlanglijstjes voor de feestdagen.