Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

QM Sports Care steekt producten in een nieuw jasje

Van crèmes tot lotions en oliën, noem het op en QM Sports Care heeft het in huis. Het Belgische bedrijf is een grote speler op de markt van verzorgingsproducten voor sporters van alle disciplines en is duidelijk aanwezig in de WorldTour. Ze komen vanaf nu met nieuwe verpakkingen voor de bestaande Belgische markt, maar ook voor potentiële buitenlandse partners.

QM Sports Care heeft momenteel een samenwerking met zes WorldTour-teams bij de heren en vier WorldTour-teams bij de dames. Bij hun afnemers zitten bijvoorbeeld Deceuninck – Quick-Step, Team DSM, BORA-hansgrohe en Groupama-FDJ. De producten van QM worden zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd gebruikt. Zo hebben ze een crème om de spieren warm te maken voor de inspanning, een zalfje dat wrijving en irritatie voorkomt (dat heb je wel eens met koersbroeken), recuperatie-olie en nog zoveel meer.

Producten voor wereldkampioenen

Naast het leveren van producten aan teams, werkt QM ook individueel samen met enkele topatleten. Zo hebben ze Lucinda Brand weten te strikken, de huidige wereldkampioene in het veldrijden. In het mountainbiken hebben ze dan weer een samenwerking met het Specialized Factory Team voor Cross-Country met wereldkampioen Jordan Sarrou. Later breidt die coöperatie verder uit verder naar de Specialized Downhill en Enduro Teams. Tot slot hebben ze ook een lopende samenwerking met de wereldkampioen op de weg: Julian Alaphilippe.