Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Recepten voor tijdens, voor en na het sporten

Dat je niet altijd de gekste ingrediënten nodig hebt om een uitstekende sportmaaltijd klaar te maken, bewijzen de recepten van Energy Lab-diëtiste Jolien Lewyllie in het juninummer van cycling.be magazine. Eten als een prof kan makkelijk en lekker zijn!

Poedertjes, drankjes en gels bestaan er genoeg en die hebben zeker hun nut, maar door jouw zelfgekookte maaltijden eveneens aan te passen aan het sporten, kun je nog meer prestatiewinst boeken. Want in een Ferrari doe je toch ook geen oude huisbrandolie?

Jolien Lewyllie is diëtiste bij Energy Lab en verzamelde recepten voor tijdens de trainingsweek, voor, tijdens en na de training of koers, en als herstelmaaltijd. Elk moment heeft zijn eigen specifieke behoeftes en daar zijn de ingrediënten en samenstellingen natuurlijk telkens aan aangepast. Via de link hieronder vind je alvast vier voorbeeldrecepten, voor de rest van de lekkere en zelfgemaakte sportvoeding verwijzen we je door naar het juninummer!

Je vindt de 9 andere recepten van Energy Lab-sportdiëtiste Jolien Lewyllie in het juninummer van cycling.be magazine, nu in de winkel