Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rechtzetting: correcte prijzen Zero RH+

In de fotoshoot met de zomerkleding van 2014, in het meinummer dat sinds vandaag in de winkel ligt, is een fout geslopen in de prijzen van de Zero RH+ kleding. Hierbij een rechtzetting.

HIJ

Zero RH+ Phantom Jersey (119,95 euro)

Zero RH+ is geen typisch Italiaans merk met een voorliefde voor drukke prints. In de plaats daarvan gaan ze voor treffende kleurcombinaties. Deze Phantom is in zes versies te krijgen, maar met zwart-wit-rood kun je niet missen. Het shirt sluit mooi strak aan en blijft uitstekend zitten door de antislip elastische band. En geen drie achterzakken, maar zes, waarvan één met rits. Handig!

Zero RH+ O-Key Bibshort (109,95 euro)

De O-Key is pas de zevende broek in het gamma maar dat kun je er niet aan zien. Een goed zeem, strakke snit, elastische band met zilveren accent en silicone gripper aan de binnenkant, en vooral: comfortabele, platte bretellen die verticaal stretchen maar niet horizontaal, zodat ze mooi vlak op je schouders blijven liggen.

Zero RH+ Nemo handschoenen (29,95 euro)

Aan de bovenkant lycra en een zacht afveegstukje, onderaan antislip en padding op de plaatsen waar het nodig is. De uittreklusjes plooien handig weg tussen de vingers, zodat ze niet hinderen en uit het zicht zitten.

Zero RH+ Fuego 9 sokken (17,95 euro)

De 9 duidt op de lengte van de halflange sokken, want er is ook een hogere Fuego 13. Wat opvalt, is de zachte, lichte stof die is gebruikt.

Zero RH+ ZY Ltd helm (129,90 euro)

De helmen van Zero RH+ zien er altijd stijlvol uit. Voeg daarbij een gewicht van slechts 250 gram aan een redelijke prijs. Ook met de details zit het goed, zoals de goede verstelbaarheid, een veilige diepe pasvorm, drie verticale verstelmogelijkheden, en het zachte plastic van de riempjes die je hoofd vasthouden. Wat wil een mens nog meer?

Zero RH+ Olympo Contador L.E. fietsbril (119,95 euro, +10 euro voor photocromic, +10 euro voor clear reservelens)

De nieuwe Olympo ziet er niet alleen goed uit, hij is ook helemaal aan te passen aan jouw gezicht. Het silicone neusstuk kun je breder of smaller plooien, en je kunt het ook makkelijk voor- of achteruit klikken, zodat de bril verder of dichter van je gezicht staat. De poten kun je uitschuiven om de lengte aan te passen. De bril is er in talrijke kleurcombinaties en met verwisselbare lenzen.

ZIJ

Zero RH+ Mirage W Top (79,95 euro)

Geef je de Mirage in handen van een fietsende vrouw, dan merkt ze het meteen op: dit topje voelt kwaliteitsvol aan en ziet er stijlvol uit. De stretchstof is zacht en in het midden van de rug loopt een goed ventilerende mesh strook.


Zero RH+ Class W Knicker broek
(84,95 euro)

Een zwarte broek past natuurlijk bij elk bovenstuk en deze Class is een Knicker-model – een kniebroek dus. Geen bretellen maar een brede elastiek houdt de broek vast. Het dameszeem moet garant staan voor vele comfortabele kilometers.

Zero RH+ Class sokken (14,95 euro)

Vier kleurcombinaties voor deze korte zomersokjes maken dat ze perfect matchen met het topje. Rond het midden van de voet zit een stretchband die de voet extra ondersteunt.

Zero RH+ ZX Ltd helm (149,90 euro)

245 gram weegt dit veilig kleinood, maar de goede ventilatie van de 22 verluchtingsgaten is nog meer merkbaar. De helm gaat mooi diep over je hoofd, zodat je jezelf goed beschermd voelt. De grote stelknop achteraan maakt snelle aanpassingen mogelijk en de kinbeschermer uit badstof zorgt voor nog wat extra comfort.

Zero RH+ Radius zonnebril (69,95 euro)

De Radius is een perfect voorbeeld van een unisex zonnebril: iedereen staat ermee en de bril past op vele gezichten, mede dankzij het plooibare neusstuk. De bruine fotochromische lens werkt in heel wat uiteenlopende omstandigheden, want ze kleurt mee naargelang de lichtsterkte. Geen overbodige luxe in een land met wisselvallig weer.