Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ridley zet aan tot fietsen met 2 aanbiedingen

Ridley Bikes biedt via de Start2Ride-actie zowel voor mannen als vrouwen een mooie en complete fiets met Shimano Ultegra 11-speed en carbon frame aan voor nog geen 2000 euro.

Evenredig met de thermometer – die binnenkort hopelijk de hoogte in gaat – stijgt weer dat kriebelende gevoel om er met de fiets op uit te trekken. In korte broek en korte mouwen genieten van de eerste lentezon en het ontwakende landschap, zalig toch? Omdat steeds meer mensen dit gelukzalige gevoel (willen) ontdekken, biedt Ridley Bikes met de Start2Ride-actie zowel voor mannen als vrouwen een complete fiets van topkwaliteit aan.

Voor mannen is er de Fenix, die de voorbije jaren al zijn diensten bewees in de meest extreme omstandigheden. Zo reden de renners van het Lotto-team er in het voorjaar mee over de hellingen van de Ronde van Vlaanderen en de kasseien van Parijs-Roubaix.

De Liz is dan weer de fiets bij uitstek voor vrouwen. Een oogstrelende vormgeving met een geometrie die is aangepast aan de bouw van het vrouwelijke lichaam.

Hoewel beide fietsen wedstrijdgeschikt zijn, bieden ze meer dan genoeg comfort voor de allround-fietser. Bovendien beschikken de Ultegra 11-speed versnellingen over een bereik dat ruim genoeg is voor elk terrein.
Enkel de crankset (RS500 50/34), cassette (Shimano 105 11-32) en ketting (KMC 11S) behoren niet tot het Ultegra-gamma. De wielen zijn Fulcrum Racing Evo met Continental Ultra Sport II SL-banden en 4ZA-onderdelen (stuur, stuurpen, zadelpen, zadel). Je krijgt er nog een gratis zadeltasje en twee bidonhouders bovenop. De Fenix Start2Ride en Liz Start2Ride zijn beschikbaar vanaf 20 april. De consumentenprijs bedraagt 1.999 euro.