Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rij zelf tegen de klok tijdens Eneco Tour in Breda of op de Muur

Recreanten krijgen op 20 september de unieke kans om te strijden in de Eneco TeamTijdrijt in Breda. In Geraardsbergen op 25 september moet je het in de Eneco KlimTijdrit op je eentje doen: vijf kilometer knallen en helemaal leeg aankomen boven op de mythische Muur.

Dinsdag 20 september in Breda kunnen jij en drie fietsmaten, vrienden, familieleden of collega’s jullie Eneco TeamTijdrit van 9,6 km rijden op het verkeersvrije parcours van de Eneco Tour. Enkele uren later rijden de profs er hun individuele tijdrit op exact hetzelfde parcours. Maximaal 120 teams kunnen deelnemen in zes competities: in clubverband of recreatief en in de categorieën vrouwen, mannen en gemengd. Inschrijven kan tot en met vrijdag 9 september.

KLIMTIJDRIT OP MUUR

De slotetappe van de Eneco Tour eindigt op zondag 25 september opnieuw in Geraardsbergen en zijn mythische Muur. Benieuwd hoe snel jij de Muur van Geraardsbergen kan bedwingen? Schrijf je dan in voor de Eneco KlimTijdrit van 5 km op het afgesloten parcours, met aankomst boven op de legendarische kasseiklim. Een tijdritfiets heb je alvast niet nodig, maar bandenkeuze en -druk zullen cruciaal zijn.

Voor de winnaars van de TeamTijdrit of de KlimTijdrit in elke categorie, krijgt dit wielerfeest nog een extra dimensie. Zij worden gehuldigd op het officiële podium en genieten (met hun team) na in het VIP Tourcafé. Daar bovenop krijgen ze een gepersonaliseerde wielertrui als blijvend aandenken aan hun overwinning.