Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

RIJWIELEN NASSEN: Adembenemend fietsenaanbod

Drie ritzeges in de Vuelta, dichte ereplaatsen in Touretappes en een wielerzaak in het prachtige Haspengouw: de familie Nassen heeft het allemaal. In 1966 begon vader Nassen met de fietsenwinkel en later stapte ook de volgende generatie mee in het succesvolle familieverhaal.

“Onze klanten kunnen rekenen op een professionele aanpak, waarbij we hen helpen en adviseren in hun zoektocht naar een nieuwe fiets tot het plaatsen van het kleinste onderdeel”, klinkt het. Rijwielen Nassen speelt in op de gigantische vraag naar e-bikes met een groot aanbod. Met bekende merken als Sparta, Pinarello, Trek, Haibike, Cube en Thompson heb je ongetwijfeld keuze in overvloed. Ben je op zoek naar een sportiever racemodel? Dan vind je er naast de vernoemde merken ook de nieuwste Ridley en Kuota. Verder voorziet het Nassen-team ook accessoires en kledij van onder meer Assos, Bioracer, Craft, Sidi en Shimano.

Een van de meest in het oog springende services is de ophaling en levering aan huis. “Fietsen die hersteld moeten worden, halen we bij de klant thuis op en brengen we nadien gratis weer terug. Hetzelfde doen we ook bij nieuw aangekochte modellen, waarbij we gelijk de nodige uitleg geven”, vertelt zaakvoerder Berto. Die schitterende service en vriendelijke aanpak lonen want op Facebook behaalt Rijwielen Nassen een niet te kloppen score van vijf sterren. De slogan “Your ride, our pride” mag je duidelijk letterlijk nemen.

Openingsuren:
Ma & do: 13-18u / Di, wo, vr: 9-12u & 13-18u / Za: 9u-16u30 / Zo gesloten

Fietsmerken:
Cube, Giant, Haibike, Kuota, Oxford, Pinarello, Ridley, Sparta, Thompson, Trek
 
Rijwielen Nassen
Kinstraat 4
3770 Vlijtingen (Riemst)
Tel: 012.45.18.22
info@rijwielen-nassen.be
www.rijwielen-nassen.be