Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ritjes met ex-profs

Bram Tankink lanceerde eind september 2021 met ridemeister een fietsplatform voor exclusieve fietservaringen onder begeleiding van oud-renners. 19 voormalige profs – met o.a. Lars Boom, Jolien D’Hoore en Nikolas Maes – staan klaar om de mooiste routes te helpen verkennen.

Ridemeister biedt unieke en exclusieve fietservaringen die door de gasten zelf op maat kunnen worden ingericht in overleg met hun persoonlijke ‘ridemeister’. De mooiste routes, professionele expertise, regionale kennis, kleine groepen en persoonlijke interactie staan centraal. De ridemeisters zelf zijn wegkapitein en knecht ineen en staan vooral in dienst van de gast. Ridemeister is beschikbaar in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Nepal en Kenia, en biedt al meer dan 30 regio’s aan in de disciplines road, gravel, mountain bike en beach.

Ridemeister start met 19 oud-professionals uit Nederland en België: Bram Tankink, Stef Clement, Lars Boom, Karsten
Kroon, Thomas Dekker, Maarten Tjallingii, Iris Slappendel, Lucy van der Haar, Michel Kreder, Paul Martens, Roos Hoogeboom, Belle de Gast, Rick Flens, Dennis van Winden, Serge Pauwels, Nikolas Maes, Stijn Vandenbergh, Ine Beyen en Jolien D’hoore.

Het fietsplatform is opgericht door Bart ten Tije, Bram Tankink en medeaandeelhouders Alco de Jong en Herman Hendriks. “Ridemeister wil de expertise van de pro’s overal ter wereld en voor iedereen makkelijk toegankelijk maken. Tegelijkertijd biedt het platform voor ex-professionals eenvoudig toegang tot een grote groep wielerfans en opent het ook voor hen nieuwe netwerken. Ik ben trots dat we met zulke befaamde ridemeisters beginnen; onder oud-profs wordt het concept heel goed ontvangen”, aldus ten Tije.

Alle info op www.ridemeister.cc.