Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schoenendoos voor fietsers

Na een tochtje bij slecht weer laten je fietsschoenen al eens sporen na in je auto of kledingkast. Met de CyclingCaddy heb je daar niet langer last van.

De CyclingCaddy is een van 100% recycleerbaar polyprophyleen gemaakte opslag- en transportbox voor (vieze of natte) wieler- of andere sportschoenen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

De box is makkelijk mee te nemen dankzij de handige handgreep en een verstelbare draagband. De inhoud wordt beschermd door het omhulsel van hard plastic. De sleuven in de Caddy zorgen voor voldoende ventilatie. 

Het leuke aan de CyclingCaddy is dat je hem volledig kan personaliseren met een hoogwaardige print naar keuze. Als voorbeeld is er al een speciale Vacansoleil-DCM versie geproduceerd. Die werd onlangs uitgereikt aan Lieuwe Westra en Thomas de Gendt

Bedenker Servaas de Kok gebruikte zijn jarenlange ervaring in de plastic industrie voor zijn nieuwe product. “Gerecycled plastic is nog niet zo populair omdat het niet zo’n mooie uitstraling heeft. Maar door er juist iets van emotionele waarde aan toe te voegen, zag ik kansen.”

De CyclingCaddy is vanaf juni 2012 verkrijgbaar.