Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shimano opent pilot

Bij Shimano Benelux draait het niet alleen om het leverne van producten, maar ook steeds meer om service en verkoopsondersteuning. Daarom opent het een pilot Shop in Shop binnen Dexters Sport in het Limburgse Opglabbeek.

Dexters Sport was al een Shimano Service Center van het eerste uur. “Verkoop via fysieke retail is het verkopen van toegevoegde waarde. Dit is de basis van ons winkelconcept en een onderdeel waarin wij continu naar nieuwe impulsen en ontwikkelingen op zoek zijn”, stellen eigenaars Patrick en Jeannine Dexters.

Vanuit de gedeelde ambities hebben Dexters Sport en Shimano Benelux besloten om binnen de winkel een pilot Shop in Shop in te richten, waarbij beleving, concepten en services centraal staan. “Met deze pilot zijn we niet alleen in staat om onze winkelconcepten in de praktijk te brengen en te perfectioneren, maar tevens biedt dit ons de mogelijkheid om services als het Shimano Service Center, Custom Fit en Bikefitting verder te optimaliseren en toekomstklaar te maken”, aldus Mike Smink, Sr. Marketing Manager van Shimano Benelux.