Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sigma ziet het licht

Sigma Sport heeft de BUSTER 600 gelanceerd. Deze fietslamp garandeert je met zijn krachtige 600 lumen een perfect zicht bij donkere ritten.

De Buster 600 blinkt uit door een sterk vermogen van 600 lumen, een geïntegreerde lithium-ion accu in een compacte, robuuste vorm, de micro-USB-oplaadfunctie en maar liefst 100 meter lichtbereik. De lamp combineert hoge lumen met hoge batterijkracht in een lichtgewicht (143 gram) en compact design. Het krachtige lichtbeeld wordt verkregen door de nieuwste CREE LED technologie, een goede brandduur en twee-traps accu- /laadindicator.

Er zijn zes licht-modi: power- (2u brandtijd), standaard- (5u), eco- (13u), knipper- (11u), snel-knipper- (11u) en de SOS-knippermodus (13u).

Sigma Sport heeft voor de Buster 600 (en de Buster 200) speciale houders ontwikkeld die passen op alle (ook oversized) sturen, en kunnen zonder gereedschap gemonteerd worden. Enerzijds wordt de Buster 600 geleverd met de schroefhouder, ideaal voor de mountainbike. Anderzijds wordt de Buster 600 HL geleverd met de siliconenhouder, ideaal voor bijvoorbeeld platte racefietssturen. Optioneel is een special helmhouder leverbaar.

De Buster 600 is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99,95 euro.