Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Skins C400 Compression Jersey

De Skins C400 Cycle collectie bevat naast de gerenommeerde fietsbroeken ook functionele fietsshirts met de drijfkracht van de Skins Dynamic Gradient Compression.


foto skins
Net zoals de dynamische Skins fietsbroeken met een gegradeerde compressiefunctie uitgerust zijn, is de Skins C400 Jersey met datzelfde doel ontwikkeld. Door de compressie doordacht op het bovenlichaam te positioneren zullen de spieren meer zuurstof krijgen en minder last hebben van hinderlijke trillingen. De productie van melkzuur, ook in de benen, zal door de optimale bloedcirculatie beperkt blijven.

Het Skins C400 fietsshirt is geen gewoon strak truitje, dat eerder de bloedsomloop en de ademhaling zou verstoren, maar een doordacht kledingstuk dat niettegenstaande zijn nauw aansluitende pasvorm het lichaam een optimale bewegingsvrijheid en correcte ondersteuning verschaft.

Bij Skins kleding neemt de druk naar alle uithoeken van het lichaam toe waardoor een efficiënt pompeffect wordt gerealiseerd en het prestatievermogen verhoogt. Skins compressiekleding is in een laagjessysteem uit uniek en functioneel hightech materiaal gemaakt.

Het hiervoor gebruikte speciale nylon met lege cellen houdt de meest gunstige temperatuur uitzonderlijk goed vast en is tevens erg licht. De gedefinieerde elasticiteit van de cellen zorgt er ook voor dat het uitgebalanceerde drukverloop stapsgewijs tot stand komt.

Aan de achterkant is het C400 shirt van twee opbergzakken voorzien. Om zelfs met gevulde zakken de door Skins nagestreefde pasvorm en compressiefunctie optimaal te kunnen bereiken, zijn deze niet naast maar boven elkaar geplaatst. In combinatie met een ideale fietspositie heeft de in een aërodynamische Skins outfit gemoduleerde fietser zelfs bij hoge snelheden geen noemenswaardige weerstand van de wind.

Elke fervente fietser komt in het universele zwarte of witte Skins C400 shirt niet enkel prestatiebevorderend maar ook stijlvol aan de start van zijn work-out. Een korte mouw Skins C400 Jersey met lange rits is in de maten XS tot XL aan 139,95 euro te koop. Met lange mouwen is dat 159,95 euro