Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Strava verfijnt aanbod met Summit-pakket

Strava is in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de populairste tools voor actieve wielerliefhebbers. Om de trainingservaring van gebruikers verder te personaliseren, werkte het onder de naam 'Summit' drie toegespitste pakketten uit, die uiteraard ook gezamenlijk te verkrijgen zijn.
Summit is de verbeterde versie van het populaire Premium-abonnement. “Daarin zaten al onze beste functies verwerkt in een one-size-fits-all-plan, en als dat niet voldeed aan jouw specifieke sportbehoeften, was dat jammer”, klinkt het. “In Summit zijn die functies onderverdeeld in Trainings-, Veiligheids- en Analysepakketten, zodat je kan kiezen wat het best bij jou en je doelen past. Wie niets wil missen, kan de drie pakketten bovendien gezamenlijk aanschaffen en kan rekenen op een mooie korting.”
Met het Trainingspakket kunnen Strava-gebruikers het niveau van hun trainingen opkrikken. Aangepaste doelen, trainingsplannen, race- en tempoanalyse, live prestatiegegevens …: de mogelijkheden zijn legio. Het Veiligheidspakket laat je toe om je locatie te delen tijdens je trainingen, zodat je met een gerust gemoed op pad kan en snel kan worden geholpen wanneer er een probleem opduikt. Via het Analysepakket kan je je dan weer verdiepen in je prestatiegegevens. Trainings- en vermogensanalyse, hartslaggegevens, live segments …: voor ambitieuze recreanten zijn het onmisbare features.

De juiste tools aanreiken waarmee je je doelen kan bereiken en geavanceerde tools toegankelijker maken tegen een betaalbare prijs: dat is het uitgangspunt van het nieuwe Summit-pakket. “Huidige Premium-leden hoeven zich geen zorgen te maken: alle functies en prijzen blijven identiek, dus je hoeft voorts niets te ondernemen. Wie dat wil, kan zijn of haar lidmaatschap updaten met de Summit-pakketten naar keuze en misschien zelfs een paar euro besparen door niet te betalen voor functies die ze niet gebruiken. Je gaat er hoe dan ook op vooruit”, benadrukt Strava.

Meer info over de Summit-pakketten en het lidmaatschap vind je via deze link.