Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sugoi-broeken krijgen 60 dagen comfortgarantie

De 2016 fietsbroeken van Sugoi voor heren en dames worden aan een serieuze test onderworpen: als de drager/draagster binnen 60 dagen niet tevreden is, kan het product worden teruggebracht voor een volledige terugbetaling of omruiling.

Sugoi Performance Apparel, een merk van Dorel Industries Inc. (naast onder andere Cannondale) heeft een 60 dagen comfortgarantie aangekondigd voor alle fietsbroeken voor heren en dames uit de voorjaarscollectie 2016. Als consumenten binnen 60 dagen na aankoop niet tevreden zijn met het product, dan kan het kledingstuk worden teruggebracht naar de winkel waar het is aangekocht tegen een volledige terugbetaling of een omruiling.

Al meer dan 25 jaar heeft Sugoi een reputatie opgebouwd met het maken van goed presterende fietsbroeken met een balans tussen prestaties en comfort. De afgelopen jaren is die reputatie uitgebreid in de richting van een brede collectie van korte broeken en driekwartbroeken voor alle seizoenen en alle prestatieniveaus op de fiets. Dat zijn de topmodellen uit de all-starcollectie die geschikt zijn voor elke rit en elke training. Sugoi biedt dus nu voortaan de mogelijkheid om die fietsbroeken zonder risico uit te proberen. Een uitstekende manier om met het merk kennis te maken.

“Sugoi-fietsbroeken bieden maximaal prestatiegericht comfort”, melden ze bij Dorel. “Het hoogwaardige materiaal dat de fabrikant toepast, heeft een uitstekende vochtafvoer, ademend vermogen en warmteregulatie, terwijl de compressie in het materiaal zelf de benen ondersteunen en energiek houden. Elke broek is bovendien uitgerust met de beste zeem uit de industrie die exclusief voor Sugoi wordt gemaakt en die zijn voorgevormd voor een superieure pasvorm. De constructie met platte naden zorgt dat de broek niet kreukelt en het verlaagt de frictie. Het multi-panel-design creëert een laag profiel en een strakke pasvorm.”

De modellen uit de RSE, RS PRO, Evolution, RPM, Neo, RSX en RPM-X series voor dames en heren zijn de eerste broeken in de 2016-collectie die voorzien worden van de 60 dagen comfortgarantie. Consumenten worden aangemoedigd om een korte fietsbroek of driekwartbroek uit de 2016-collectie van het merk aan te schaffen bij hun plaatselijke dealer of via sugoi.com, en om zoveel mogelijk met de kledingstukken te rijden om de prestaties uitvoerig te testen. Als binnen 60 dagen de consument niet volledig tevreden is met het comfort van het kledingstuk, dan kunnen ze het product terugbrengen naar de winkel waar het gekocht is. Na het tonen van het aankoopbewijs kan het product worden omgeruild of vindt een volledige terugbetaling plaats.