Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Supacaz-schoenen van Wellens nu voor iedereen verkrijgbaar

Je kon de flashy schoenen van Supacaz al spotten aan de voeten van onder meer Tim Wellens, maar nu zijn ze ook eindelijk in de Benelux verkrijgbaar. Dankzij een strakke carbon zool en een gewicht van 259 gram voor twee schoenen passen de prestaties bij de looks.

De Kazze Carbon Shoes van Supacaz hebben een strak design, met een bovenstuk uit één geheel. De zool is gemaakt van extreem sterk carbon met een ‘NASA grade 3-classificatie’ – wat dat ook moge betekenen. Het zorgt er wel voor dat de zool niet buigt of vervormt onder zware belasting. De HeliumHeel-constructie, in feite de carbon buitenzool die aan de hiel hoog doorloopt, zorgt voor een efficiënte schoen.

De twee BOA-draaisluitingen zijn intussen een vaste waarde bij schoenen in dit segment en garanderen in combinatie met de asymmetrische tong een precieze pasvorm. De schoenen blijven in warm weer gemakkelijk droog door het lichte bovenwerk en de zool met VaporX-systeem, bestaande uit opvallende openingen in de carbon zool, om vlot te ventileren en vocht af te voeren.

De schoenen wegen amper 259 gram per paar (maat 42) en komen in vier kleuren (Oil Slick Reflective en Hologram aan 399 euro, White Holo en Black Holo aan 369 euro), maar die verkleuren naargelang het licht erop schijnt.