Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tacx gaat voor wereldrecord

Tacx wil op 14 mei minstens 150 personen tegelijkertijd een half uur laten fietsen op een cycletrainer. Het zou niet alleen goed zijn voor een plaatsje in het Guinness Book of Records, het is ook ten voordele van het goede doel.


foto tacx
De recordpoging wordt gehouden op zaterdag 14 mei vanaf 14u30 op het Plein in het Nederlandse Den Haag. De eerste vijftig ingeschrevenen krijgen een Tacx fietstrainer ter beschikking. De overige deelnemers kunnen hun eigen cycletrainer meebrengen of een Tacx Satori bestellen tegen een speciale Tacx-recordprijs.

Als deelnemer maak je kans op de status van ‘wereldrecordhouder’; de recordpoging is inmiddels officieel aangevraagd bij het Guinness Book of Records. Bovendien lever je een belangrijke bijdrage aan het goede doel. Het inschrijfgeld komt namelijk volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De recordpoging is een initiatief van Tacx en Team Hardleers. Dit is een groep vrienden en familie die met acht personen deelneemt aan de Alpe d’HuZes. Op donderdag 9 juni gaan zij, samen met vele anderen, proberen de legendarische Alpe D’Huez zes keer achtereen te beklimmen. Met maar één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Op zaterdag 14 mei slaan Tacx en Team Hardleers de handen ineen. Naast de recordpoging zijn er tal van leuke acties op het Plein in Den Haag. Zo krijgt iedereen de kans om met een Tacx Virtual Reality-trainer een persoonlijke toptijd neer te zetten op de Alpe d’Huez. Wie meedoet aan de recordpoging neemt ook automatisch deel aan de loterij, waarbij mooie Tacx-producten zijn te winnen.