Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Team Europcar showt Sigma ROX 10.0 GPS

Thomas Voeckler en zijn vrienden maken sinds kort gebruik van de Sigma ROX 10.0 GPS. Deze fietscomputer kan naast de weg wijzen en je snelheid meten ook nog enkele andere data weergeven.

Benoît Génauzeau, sportdirecteur van Team Europcar, ziet de ROX 10.0 GPS als een handig hulpmiddel. “De fietscomputer maakt het mogelijk om gepaste trainingen en routes uit te stippelen in de dichte omgeving van elke renner.”

Ook Thomas Voeckler is opgetogen over de samenwerking met Sigma. “Ik herinner me nog de tijd dat ik een junior was. Miguel Indurain won toen de Tour de France en had al een fietscomputer van Sigma op zijn stuur staan. Maar dit model is een groot verschil ten opzichte van de vorige computers”, vertelt Titi.

 

De Sigma ROX 10.0 GPS beschikt over ANT+-overdrachtstechnologie om je vermogen en trapfrequentie te meten tijdens het fietsen. Daarnaast heeft het toestel ook een hoogtemeter en kan het rondetijden en intensiteitszones bijhouden. Zelfs naast de fiets kan je de ROX 10.0 gebruiken in hardloop- of wandelmodus.

 

DE BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

GPS
Snelheidsmeter
Cadansmeter
Hartslagmeter
Digitaal kompas
Hoogtemeter
Stijgingspercentage
Temperatuur
ANT+-overdrachtstechnologie
Rondeteller
Micro USB-aansluiting
Data Center

 

De ROX 10.0 GPS is verkrijgbaar met of zonder hartslagmeter en vind je in wit of zwart. De gewone versie kost 179 euro en die met hartslagmeter 259 euro.