Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

TEST: Sigma Buster 2000 (+ WIN!)

Wie veel en graag in het donker fietst weet dat een goede lamp cruciaal is. Sigma bedient de donkerfietser vanaf nu met de Sigma Buster 2000. In het decembernummer van cycling.be magazine kun je dit toestel en vele andere fietscadeaus gewoon winnen!

De Sigma Buster 2000 (199,95 euro) is zeer goed afgewerkt en beschermd tegen allerhande ongewenste indringers als vuil en vocht. Zoals je uit de naam al kon afleiden een technisch hoogstandje van maar liefst 2000 lumen – meer dan voldoende voor zowel weg- als offroadgebruik. Door de sterkte is het zelfs uitkijken om mederijders niet te verblinden bij gebruik op een helm. Er zijn vier constant brandende standen en drie knipperstanden.

De netjes afgewerkte Buster wordt geleverd met een extern batterijpack voor 20u licht en plezier, dat aan het frame kan worden bevestigd of met de verlengkabel in de rugzak kan worden opgeborgen. Heb je nog batterijpower over, dan kun je ook andere apparaten opladen via de USB-poort. Gebruik je de Buster als helmlamp, dan zit er een lichtgevende draadloze afstandsbediening voor op het stuur bij.