Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Train met Tine Deckers in het Salzburgerland

Iedereen heeft de kans om een week te fietsen in het zog van de Belgische toptriatlete Tine Deckers. Zij bereidt zich voor op de 1/2e triatlon in Zell am See en wie 10-16 augustus naar het Marmotta Alpin Hotel trekt, kan meetrainen.

Deze zomer komt Tine Deckers in Marmotta Alpin Hotel trainen voor het WK Ironman 70.3 in Zell am See van 30 augustus. Volg een week lang haar programma mee, en fiets/loop/eet samen met haar in de week van 10 tot 16 augustus. Wie wil gebruikmaken van deze unieke kans, kan zich bevragen of inschrijven via info@marmotta-alpinhotel.com.

Belgische eigenaars baten dit net gerenoveerde hotel voor 50 gasten in Mühlbach am Hochkönig, centraal in Oostenrijk, uit. Het hotel op 900 meter hoogte richt zich niet alleen op winterse skiërs maar in de zomer ook op fietsers, die zich kunnen uitleven in de bergen. Het Salzburgerland biedt namelijk tal van mogelijkheden, zowel op de weg als voor de mountainbikers.

Geen zin om je helemaal in het zweet te werken? Hochkönig is ’s werelds nummer 1 E-bikeregio met een netwerk van laadstations op de berg en in de vallei, voorzien voor alle huidige systemen van elektrische fietsen.