Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tweede Vlaamse Specialized Concept Store in Brugge

Shifting Gears in Brugge is sinds 9 november de tweede Specialized Concept Store van Vlaanderen. Je kunt er een ruime collectie van het toonaangevende Amerikaanse merk bewonderen.

Eigenaar Hakim Verbeure heeft al jaren een hechte band met Specialized. In zijn winkel in Brugge verkocht hij al Specialized-producten. De succesvolle samenwerking tussen Specialized en Shifting Gears heeft beide partijen doen besluiten de krachten te bundelen en gezamenlijk een Specialized Concept Store te openen. De innovatie en motivatie van Specialized om het beste merk van de wereld te willen zijn sluit aan bij de visie van Hakim en zijn gepassioneerde team van medewerkers.

“Over fietsen praten is één ding. Er daadwerkelijk elke dag op rijden is iets heel anders. Bij Shifting Gears voeren wij een zeer specifieke reeks van high-end fietsen en accessoires, die gekozen zijn na ervaringen uit eerste hand en waar we uitgebreide kennis van hebben. We zoeken de grenzen op van deze producten. Of het nu gaat om een wielset of de nieuwste koersbroek, het is door ons getest. Ons team van fietsfanatici is er om de consument te helpen bij de juiste keuze in koersfietsen, mountainbikes, time trial bikes, kleding, wielsets en onderdelen. We zetten je perfect op de fiets met ons Body Geometry Fit meetprogramma en jarenlange ervaring,” aldus de trotse eigenaar van de nieuwe Specialized Concept Store.

“De fietsers van dit moment stellen steeds hogere eisen als het gaat om de fiets en de daarbij behorende accessoires. De consument van vandaag de dag heeft steeds specifiekere wensen en behoeftes. Hierbij speelt functionaliteit, comfort en design een belangrijke rol. Wij als Specialized kunnen als geen ander volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes van de consument. We blijven focussen op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die de rijder of rijdster een werkelijk voordeel geven.” aldus Frank van Dulmen, Market Leader Specialized Europe B.V.

In deze ruim 800 m2 grote Concept Store wordt de consument door de bijzondere ambiance, hoogwaardige inrichting en de complete Specialized-collectie overzichtelijk bediend. Topsporters en toerfietsers vinden gegarandeerd wat ze zoeken. Of het nu gaat om de nieuwste modellen, testfietsen of een individuele Body Geometry Fit meting door het deskundige SBCU opgeleide winkelpersoneel, alles behoort tot het servicepakket van Shifting Gears.