Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Van der Breggen lanceert wieleroutfit

Op de vooravond van de Olympische Spelen in Tokyo brengt Anna van der Breggen haar eigen wielerkleding uit. “Kwalitatief goed, maar ook iets wat ik zelf graag wil dragen”, klinkt het bij de dubbele wereldkampioene die in Japan haar Olympische titel op de weg verdedigt.

Voor het opvallende design van de Anna van der Breggen kit tekent Beeldbazen. Zij kozen voor een combinatie van hun grafische stijl met verrassende kleurcontrasten. De meest kwalitatieve Specialized kleding werd door de Nederlandse wielerkampioene eigenhandig geselecteerd.

De outfit bestaat uit een wielerbroek, een shirt en een set matching sokken, zowel voor vrouwen als voor mannen. Pre-orderen kan op de webshop van Anna van der Breggen. Een tweede set – met nieuw design – volgt nog later dit jaar.

De eigen wieleroutfit is een van de projecten waar de Nederlandse wielerkampioene in haar laatste jaar als profrenster aan heeft gewerkt. “Ik vind het mooi om te zien dat de sport steeds populairder wordt en steeds meer mensen op de fiets stappen. Goede kleding maakt het fietsen comfortabeler en dus nog leuker. En dit ziet er ook nog eens heel goed uit.”

Vorige maand bracht Anna van der Breggen ook al een boek uit over haar 31 eerste levensjaren. Als regerend dubbele wereldkampioene (weg én tijdrijden 2020), Olympisch kampioene op de weg (Rio 2016) en winnares van talrijke wielerklassiekers, waaronder maar liefst 7 keer de Waalse Pijl, had de renster van Team SD Worx alvast voldoende stof om neer te pennen.