Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Velofollies van start

Velofollies opent vrijdag om 14u voor de vijfde keer zijn deuren. 170 exposanten zullen hun opwachting maken op deze jubileumeditie in Kortrijk Xpo, goed voor een toename van liefst 30% ten opzichte van vorig jaar.


De organisatie verwacht dan ook dat de bezoekersopkomst in dezelfde lijn zal liggen. De voorverkoopcijfers liegen er alvast niet om.

Ook de BMX-wedstrijd, die in coulissen van het beursgebouw wordt gereden, kent zijn grootste succes ooit. In totaal zijn 1.182 renners aangemeld voor de wedstrijden op zaterdag en zondag. Dit maakt deze indoorwedstrijd meteen één van de grootste wedstrijden op het Europese continent.

Je kan Velofollies bezoeken in Kortrijk Xpo (Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk) op vrijdag 21 januari (14u-21u), zaterdag 22 januari (10u-19u) en zondag 23 januari (10u-19u). De toegangsprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Op de website van Velofollies kan je een reductiebon van 1 euro afprinten.

Cycling.be is het hele weekend aanwezig op Velofollies. Je vindt ons op stand 341. Lees volgende week alles over Velofollies en bekijk het verslag op Sport.be TV!