Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

VELOLOFT: Familie Van Avermaet ademt BMC

Eind april gooide de voormalige BMC Concept Store in Nazareth de deuren opnieuw open. Samen met meester-Flandrien Greg Van Avermaet openden zus Claudia en schoenbroer Rik Verbrugghe hun VeloLoft.

Van Avermaet en ex-renner Verbrugghe namen eerder dit jaar de zaak over van BMC-eigenaar Andy Rihs en willen het gamma nog breder maken. Zo vertelde Verbrugghe dat naast BMC ook Bianchi en Kuota na een tijdje hun plek in de zaak krijgen. De naam BMC mag dan wel zijn verdwenen, toch vind je er werkelijk alles van het Zwitserse wielermerk. Teamkledij voor op de fiets, accessoires, een gigantisch gamma fietsen voor iedereen en zelfs vrijetijdskledij zoals een BMC-polo kun je er aanschaffen.

In je keuze word je bijgestaan door een team gepassioneerde medewerkers dat ook je fiets een grondige opknapbeurt kan geven. Tussendoor mag je genieten van een hippe koffie aan de bar of een kijkje nemen in het minimuseum rond olympisch kampioen Greg. Verder zorgen ook de testmogelijkheden, het unieke Bioracer Speedcenter met skinsuits op maat en de service course van WorldTour-team BMC voor een onvergetelijke wielerervaring.

Openingsuren: Di-vrij: 9-18u30 / Za: 9-18u / Zo & ma gesloten
Fietsmerken: Bergamont, BMC, Stromer

Begoniastraat 6C
9810 Eke-Nazareth
Tel: +32 (0)9.336.86.53
hello@bmcconceptstore.be  
www.bmconceptstore.be