Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Velox3 en wereldrecordhouder op BBB-stand

Tijdens Bike Motion in Utrecht, 11-14 oktober, zal wereldrecordhouder en BBB-productontwikkelaar Sebastiaan Bowier aanwezig zijn, samen met zijn Velox3-fiets. Je kunt een Adapt-bril winnen.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, Nederland is een wereldrecord en dus ook wereldrecordhouder rijker. BBB Cycling productontwikkelaar Sebastiaan Bowier reed vorige maand op een kaarsrechte weg in Battle Mountain, Nevada, een snelheid van 133,78 km/u.

Tijdens Bike Motion zal de fiets waarin de 26-jarige Bowier zijn record reed te zien zijn op de stand van BBB Cycling (stand 11.C010). Zo kun je zien dat niet alleen de rijder gelinkt is aan BBB Cycling, maar dat BBB ook heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de fiets. Onder meer door het produceren van een speciale helm en stuurpen.

Op zaterdag en op zondagmiddag zal Sebastiaan zelf aanwezig zijn om meer uitleg te geven over de fiets en zijn voorbereiding op het record. Op zaterdag om 13u15 zal hij op het hoofdpodium in hal 12 geïnterviewd worden. Daarnaast zullen andere leden van het HPT team van de Technische universiteit Delft en de Vrije universiteit Amsterdam de gehele Bike Motion aanwezig zijn om uitleg te geven over de fiets en het behalen van het wereldrecord.

Voor alle bezoekers van Bike Motion heeft BBB Cycling nog een speciale actie met de Velox3. Laat jezelf op de foto zetten door ons en je maakt kans op één van de Adapt Giftboxen die elke dag worden weggegeven.