Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vermarc officiële verdeler van SIXS-ondergoed

Bij Vermarc Sport kun je vanaf nu ook terecht voor het functionele sportondergoed van Sixs. Het Italiaanse merk wordt in de BeNeLux exclusief verdeeld door Vermarc. Gedragen en goedgekeurd door de renners van Etixx-Quick-Step , Lotto-Soudal en Crelan-Vastgoedservice.

Het ondergoed van Sixs houdt je huid droog en fris in de zomer en warm tijdens koude winterritten. Je kunt dus het hele jaar door genieten van je favoriete hemdje. Daarnaast vermijdt het gepatenteerde concept de ontwikkeling van geurveroorzakende bacteriën. Met de hoog prestatiegerichte en soepele vezels voelt elke beweging natuurlijk en comfortabel aan. Net alsof je een tweede huid draagt!

Fluo Color-lijn

Op Velofollies zet Vermarc deze samenwerking extra in de kijker. Voor de Color-lijn werden de bestsellers in een opvallend kleurtje gegoten. Naast klassiek zwart en wit vind je nu ook een fluo-gele en fluo-oranje versie van het ondershirt. Kersvers Belgisch kampioen veldrijden Wout Van Aert is alvast fan van de oranje versie.

Een mouwloos onderhemdje kost 33 euro, eentje met korte mouwtjes 36 euro, een exemplaar met lange mouwen 46 euro en één met lange mouwen én een turtleneck kost 48 euro.

Velofollies

Wil je het Sixs-ondergoed en andere collecties van Vermarc bekijken op Velofollies? Zoek dan snel op de plattegrond stand 141.