Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vermarc Sport showt meteen zeven nieuwe collecties

Voor 2021 lanceert Vermarc Sport niet één maar meteen zeven nieuwe collecties. Allemaal volgen ze de vertrouwde filosofie van Vermarc: de opgebouwde kennis en ervaring zorgen voor een constante evolutie in de kledinglijn.

Na het compleet vernieuwde shirt vorig jaar stond dit jaar de optimalisatie van de PR.R-fietsbroek op de planning. Profteams zoals Deceuninck – Quick-Step en Lotto Soudal hebben deze broek uitvoerig getest. Hij is comfortabel door een verfijnde snit, het vertrouwde “long distance”-zeem en verlengde pijpen met een brede antislipboord die aanvoelt als een tweede huid. Andere voordelen zijn de extra elastische “soft-touch” bretellen en de elastische flatlock stiksels. Ook is de zichtbaarheid verbeterd door een groter fluorescerend accent.

Bij Vermarc luidt de filosofie dat ze elke renner de grootste bewegingsvrijheid willen geven met hoogwaardige kwaliteitskleding.

De collecties BEL.21, Wave, Ferro en Forza voor mannen en Diamanta voor vrouwen werken met grafische elementen, terwijl de lijnen Baroudeur en Charmeur hun naam als opschrift op de shirts met een vintage knipoog hanteren. De zeven nieuwe collecties zijn in elk geval helemaal mee met de tijd.

Ben jij benieuwd naar deze hoogwaardige kleding van Belgische makelij? Ontdek ze op www.vermarcsport.com en via het filmpje bovenaan dit artikel.