Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Verover de Vlaamse wegen in de nieuwe RVV-collectie

Fietskledingmerk La Passione verwelkomt een nieuwe lijn in haar assortiment. De RVV-collectie voor mannen en vrouwen is zoals de naam al doet vermoeden volledig gewijd aan de Ronde van Vlaanderen.

La Passione brengt haar nieuwe RVV-collectie op de markt in samenwerking met Flanders Classics. De Ronde van Vlaanderen is al decennialang een waar sportspektakel waar zo goed als elke wielerliefhebber het hele jaar naar uitkijkt. Binnenkort kan je zelf ook over de iconische bulten in de Vlaamse Ardennen dokkeren met een splinternieuwe outfit.

Het ontwerp

De kleurencombinatie komt op het eerste gezicht misschien basic over, maar ook die heeft zijn verhaal. Zwart, geel en grijs vormen de perfecte kleurharmonie met Flanders Classics evenals de Vlaamse wielersport. Het wedstrijdprofiel op de borst en alle beklimmingen op de rug zijn exclusieve details die de toon zetten voor deze collectie. Het RVV-logo en de kasseien op de rechtermouw bezegelen de link tussen La Passione en de wedstrijd.

Gedacht aan comfort

Het RVV-bovenstuk is gemaakt van een combinatie van heel wat stoffen van onberispelijke kwaliteit. Het shirt krijgt zijn aerodynamische vorm doordat de voorkant van zeer rekbaar materiaal gemaakt is. De achterkant is dan weer ontworpen om een uitstekende ventilatie te garanderen.

De pasvorm van de broekjes is speciaal ontworpen om je positie op het zadel te verbeteren en het elastisch vermogen rondom de bovenbenen biedt een uitstekende ondersteuning aan het bekken. Daarnaast zorgt de luchtdoorlatende structuur voor een uitstekend ademend vermogen en snelle droging. Jezelf eens stevig in het zweet werken, is dus geen probleem.