Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

VIDEO: Ultieme inspiratie om te MTB’en in de sneeuw

Dat je in de sneeuw extreem veel plezier kan beleven met de mountainbike, daar hoef je ons niet meer van te overtuigen. De kerels uit dit filmpje doen dat echter op een ander niveau. Kijk, geniet en laat je inspireren om erop uit te trekken in de sneeuw!
Niets zo leuk als met je mountainbike als eerste een bandenspoor te trekken in een vers sneeuwtapijt! Wie het nog nooit heeft geprobeerd: je hebt verrassend veel grip en het maakt je vertrouwde trails weer helemaal spannend en nieuw. In Vlaanderen krijgen we niet vaak de kans om zo’n sneeuwervaring op te doen, maar als het moment er is, dan raden we je aan om het zeker niet zomaar aan jou te laten voorbijgaan.
Het filmpje bovenaan dit artikel kan alvast als inspiratie dienen. Matt Hunter en Matty Miles biken op een compleet ander niveau, laten zich met hun Specialized Demo 8 naar de top van de berg brengen met de helikopter en rijden afdalingen waar wij alleen maar van kunnen dromen, maar het principe blijft hetzelfde: jezelf uitleven in de sneeuw.