Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent: Het slotweekend is aangebroken

De ontknoping van de Virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen - Gent komt dichterbij. De benen zullen al niet te best meer aangevoeld hebben bij de topteams, die strijden voor de hoofdprijs. Na dag 4 gingen de 3 eerste ploegen al over de 2000 km.

Het is duidelijk dat de piste-initiatie met Kenny De Ketele voor vleugels zorgt. Wij zijn benieuwd naar wat het slotweekend nog teweeg zal brengen. Er wordt vandaag, zaterdag, weer gestreden om een duo conditietest bij Energy Lab. 58 km moet er minstens afgelegd worden om in koers te blijven. Dat er al 70 ploegen de strijd moesten staken, bewijst dat het geen sinecure is om elke dag de tijd te vinden om je kilometers af te leggen.

Hopelijk vinden de 373 ploegen, die nog steeds in koers zijn, de tijd om er dit weekend op uit te trekken. Ook vandaag verplicht om op de rollen te fietsen? Of heb je gewoon zin in de sfeer van het Kuipke? Op www.virtueel.lottozesdaagse.be vind je de sfeermuziek van dag 5.

Team cycling.be ging gisteren op de valreep door naar het slotweekend, met dank aan de meesterknecht die zijn kopman een dagje uit de wind zette. Meedoen voor de hoofdprijzen zit er niet in, maar dit weekend gaan ook wij er weer vol voor!