Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voel je als een prof op cycling.be Marmotta-fietstrip in Oostenrijk

5-9 juni en 4-8 september kan je aan een erg interessante prijs mee met de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Salzburgerland! In dit prachtig stukje Oostenrijk fiets je onder begeleiding van gidsen als Ludo Dierckxsens. Daarna kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel.

Elke dag, drie ritten lang, kan je genieten van de expertise van onze cycling.be-gidsen. Tijdens beide trips rij je namelijk naast een grote naam. In juni is dat een nog nader te noemen ex-renner, in september is dat notoir sfeermaker Ludo Dierckxsens! Op dag twee of drie, afhankelijk van het weer, levert iedereen zijn of haar topprestatie tijdens de koninginnenrit over de Grossglockner tot op de Edelweissspitze. Wie er de vorige keer bij was, weet dat dit een unieke ervaring is. De inlooprit loopt langs de Salzach-rivier, de andere rit biedt de mogelijkheid om af te sluiten met de stevige klim naar Arthurhaus. Wil je het een dagje rustiger aan doen? Er zijn meestal twee fietsgroepen. Er rijdt minstens één volgwagen mee voor technische bijstand en bevoorrading, ook allemaal in de prijs inbegrepen.

TRAININGSSCHEMA

Wie intekent voor de cycling.be Marmotta-fietstrip krijgt een trainingsschema van 10 weken, zodat hij of zij volledig klaar is om de Grossglockner en andere Alpenreuzen aan te vallen. Na inschrijving krijg je alle nodige info én je persoonlijke trainingsschema van een topcoach van Energy Lab tijdens een infosessie, zodat je volledig klaar bent voor de uitdaging.

TOPACCOMMODATIE

Aankomst en inchecken gebeurt telkens op woensdag vanaf 16u, uitchecken op zondag om 10u. Met eigen vervoer raak je heel vlot tot in Mühlbach, dat vlak bij de A10-autosnelweg ligt. Vanuit Brussel rij je er zo’n 975 km over. Een haalbare kaart dus.

Het comfortabele boutique hotel Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Höchkönig draagt sport hoog in het vaandel. Fietsers genieten van een afgesloten berging, een spuitstand en wasservice voor de sportkledij.

Ook niet-fietsers kunnen uiteraard mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

PRAKTISCH

Wat: cycling.be Marmotta-fietstrip (exclusief het vervoer). Wel inbegrepen: 4 overnachtingen vol pension (ontbijt/avondmaal in buffetvorm, fietserspicknick ’s middags) in een tweepersoonskamer, inclusief water en wijn aan tafel! Het prachtig gelegen Marmotta Alpin Hotel heeft gratis parking, wellness/sauna en Wifi.
Waar: Mühlbach, Salzburgerland, Oostenrijk
Wanneer: 5-9 juni (met nog nader te bepalen naam als gids) of 4-8 september (met Ludo Dierckxsens)
Prijs: 395 euro per persoon (op basis van tweepersoonskamer)