Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WIN Bkool Smart Pro dankzij cycling.be magazine!

In het novembernummer van cycling.be magazine maak je kans op één van de drie Bkool Smart Pro-rollentrainers - ideaal voor wie zijn indoor trainingen interactief wil maken. Verbind de rollen met de interactieve Bkool-simulatorsoftware of bv. Zwift en je start met plezier aan je rollentrainingen.

De compacte en stille Bkool-trainer heeft een realistisch rijgedrag en is eenvoudig in gebruik. Dat realistische gevoel wordt versterkt door het krachtig maximaal vermogen van 1200W en de stabiele voet, dankzij de uitschuifbare poten. Hij is compatibel met alle wielmaten (van 20″ tot 29″).

De Smart Pro communiceert met de simulator, andere software en accessoires (hartslagband en cadanssensor) via ANT+. Dankzij de Bkool-simulatorsoftware kun je iedere route ter wereld fietsen – er zijn al meer dan 500.000 routes online – en alleen of met maximaal 100 andere BKOOL-gebruikers tegelijk in één rit trainen.

De simulator werkt op pc, Mac en tablets (iPad en Android) en tijdens de training kun je jouw Spotify-muziek afspelen of via voice chat communiceren met andere renners. Klaar met fietsen? Dan kun je supporteren voor je vrienden door teksten op het virtuele asfalt te typen. Je kunt deelnemen aan sportevents of ze zelf creëren. Door je BKOOL-account te verbinden met Garmin Connect en Strava krijg je nog een extra dimensie. Zo kun je je Strava-ritten automatisch laten uploaden en daarna nog eens rijden via BKOOL.

Doordat de simulator online wordt afgespeeld, kan BKOOL updates snel releasen en ben je altijd up to date met ritten en software. Hierdoor kunnen de makers ook leuke thema’s in de virtuele simulator plaatsen zoals bijvoorbeeld kerstbomen en kerstmannen naast de weg tijdens de kerstdagen of pompoenen, spoken en andere enge decoratie tijden Halloween. Bekijk het filmpje bovenaan dit artikel voor een eerste indruk van de nieuwe Bkool-simulatorsoftware.