Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Win een Merckx en rij de Marmotte!

Het is intussen je laatste kans om een Merckx te winnen. Deze keer kun je de Blockhaus 67 in je garage te zetten én er de Marmotte Granfondo Alpes, de bekendste cyclosportieve tocht met passages over de Galibier en aankomst op Alpe d'Huez, mee rijden in het gezelschap van Merckx CC.

Intussen is ook al de winnares van de Milano 72 uitgeloot, maar jij kunt nog meespelen voor de vierde en allerlaatste kans om een Eddy Merckx te winnen. En het is de moeite, want je kunt niet alleen een Blockhaus 67 Ultegra winnen, maar ook je plaats verzekeren in de Marmotte!

Eddy Merckx Cycles heeft al langer een uitstekende reputatie als het op aluminium fietsen aankomt. Deze jongste incarnatie, de Blockhaus 67, bouwt daarop verder. Het frame weegt maar 1150 gram dankzij de aluminium buizen die telkens drie verschillende wanddiktes hebben (triple butted). Bovendien werd ook op de voorvork niet bespaard, want dat is een full carbon exemplaar van 360 gram. Zo krijg je een lichte en stijve fiets die meer dan zijn mannetje kan staan tussen de betere carbon modellen. Dat bewijzen de mannen van het Merckx CC-granfondoteam, want ze rijden er al hun tochten, trainingen en wedstrijden mee.

HOE MAAK JE KANS?

Wil je kans maken op de Eddy Merckx Blockhaus 67 Ultegra t.w.v. 2.099 euro en de 174 km van de Marmotte Granfondo Alpes rijden met het team, dan moet je alleen maar je motivatie en een Strava-file, Garmin-bestand of foto van je mooiste rit van 2017 tot nu toe uploaden.

VEREISTEN:

– Over de nodige conditie beschikken om de 174 km en 5000 hoogtemeters van de Marmotte Granfondo Alpes te overwinnen.

– Vrij zijn van 30 juni tot en met 2 juli.

– Ben jij de winnaar en mag je daarna dus naar huis met de prachtige fiets, dan engageer je jezelf ook om zelf met de fiets te blijven rijden en je ervaringen met de fiets te delen met cycling.be en Eddy Merckx Cycles.